Sponsor “samenloop voor hoop” KWF

Wij zijn een team van de Samenloop voor Hoop in Alphen aan den Rijn.

Wij verkopen al een aantal jaar handgemaakte sieraden en accessoires op verschillende evenementen wat altijd goed wordt verkocht.

Maar toch zijn er altijd mensen die geen sieraden dragen en  vragen of we niet iets anders erbij kunnen verkopen om het goede doel de KWF kankerbestrijding te ondersteunen

Onze opbrengst gaat namelijk via de Samenloop voor Hoop naar kankeronderzoek.

We kwamen op het idee om een thee cadeaupakket te gaan maken. Iets wat veel mensen zal aanspreken ,want wie drinkt er nu niet een heerlijk kopje thee.
Om een theecadeau pakket te maken is uiteraard de  thee dan wel het allerbelangrijkste.

We hebben een mail geschreven naar Het Theepaleis met de vraag of ze ons wilden helpen. We kregen zo’n lieve reactie terug van Nadine en haar man dat ze ons graag wilden helpen en telefonisch hebben we alles doorgesproken.

Van Het Theepaleis hebben we heerlijke thee gekregen, maar dat niet alleen. Ook een kandijstokje verpakt voor in een theeglas erbij werd door Het Theepaleis gesponsord. Alles was heel mooi ingepakt zodat we het zo kunnen presenteren in het cadeaupakket.

Fantastisch dat we mede door deze sponsoring een heel mooi pakket kunnen maken.

We zijn het Theepaleis zeer dankbaar voor deze sponsoring.

Met trots kunnen we de thee cadeaupakketten gaan verkopen en hopen dat we een mooi bedrag mogen doneren aan de KWF kankerbestrijding.

Het Theepaleis, heel veel dank namens ons hele team Geloof, Hoop en Liefde.